바로가기메뉴
본문바로가기
주메뉴바로가기
MONIN
주메뉴 영역
ABOUT MONIN
HISTORY OF MONIN
MISSION & VALUE
COMPANY
PRODUCTS
All
ZeroSyrup
Syrup
All Syrup
Fruit
Dolce
Flower & Herb & Spices
Specialties
Nuts
Tea
Mixer Concentrate
Concentrate
Gourmet Sauce
Fruit Mix
Frappe Powder Base
L’ARTISTE
Catalog
Bar Catalog
RECIPES
ALL
COFFEE
NON COFFEE
COCKTAIL
TEA
CULINARY
TECHNIQUES
TIPS & TECHNIQUES
VIDEO LIBRARY
VISIT US
MONIN STUDIO
MONIN MASTERS
SAMPLE
모바일메뉴 영역
메뉴열기
ABOUT MONIN
HISTORY OF MONIN
MISSION & VALUE
COMPANY
PRODUCTS
ALL
Zero Syrup
Syrup
All Syrup
Fruit
Dolce
Flower & Herb & Spices
Specialties
Nuts
Tea
Mixer Concentrate
Concentrate
Gourmet Sauce
Fruit Mix
Frappe Powder Base
L’ARTISTE
Catalog
Bar Catalog
RECIPES
ALL
COFFEE
NON COFFEE
COCKTAIL
TEA
CULINARY
TECHNIQUES
TIPS & TECHNIQUES
VIDEO LIBRARY
VISIT US
MONIN STUDIO
MONIN MASTERS
SAMPLE
메뉴닫기
현재 메뉴
MONIN RECIPES
현재페이지
ALL
ALL
COFFEE
NON COFFEE
COCKTAIL
TEA
CULINARY
서브 콘텐츠 시작
현재 페이지 위치
RECIPES
TEA
YUZU ROSE TEA ADE
Ingredients
MONIN Yuzu Fruit Mix
25ml
MONIN Pure Cane Sugar Syrup
20ml
Ice Rose Tea
150ml
Garnish
Rose
Method
1. 로즈티를 찬물에 잘 우려준다.
2. 글라스에 유쥬 프룻믹스와 퓨어 케인 슈가 시럽을 넣어준다.
3. 적당량의 얼음을 넣어주고 로즈티를 따른 후 잘 저어준다.
관련 제품
Yuzu
유쥬
Pure Cane Sugar Syrup
퓨어 케인 슈거 시럽